Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Miss Boboc „Doamna Stanca”
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Duminica, 4 Noiembrie 2012

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, şi primarul Dorel Coica, au fost vineri în juriul concursului de frumuseţe Miss Boboc Colegiul Naţional „Doamna Stanca”, ei acordând note celor zece concurente şi desemnând cele mai frumoase eleve ale şcolii.


 

Cea mai frumoasă boboacă a Colegiului Naţional „Doamna Stanca” Satu Mare este Weiszenbacher Mara Francesca, din clasa a IX-a A, locul II a fost obţinut de Brezan Loredana, clasa a IX-a D, iar locul III de Zelenak Patricia, a IX-a D. Ciorcaş Alina, din clasa a IX-a D, a obţinut titlul de Miss Popularitate, în urma voturilor primite pe Facebook.


 

Cele zece tinere au demostrat de-a lungul serii că nu sunt doar frumoase, ci şi intelegente, manierate şi îndemânatice. Evenimentul a  debutat cu un „dans al lebedelor”, apoi boboacele au prezentat ţinute de zi, au impresionat juriul cu o coregrafie a unui dans specific unui musical din anii 20, au interpretat câte o scenă dintr-un film şi au încheiat seara în ţinute de seară.

 

Cei prezenţii la spectacolul din Casa de Cultură a Sindicatelor au cântat alături de Corina, invitată specială, care a făcut un show incendiar, dansând alături de membrii juriului şi de boboacele participante la concurs şi de organizatori.
 

 

Evenimentul organizat de 20 de elevi din clasele a XI-a şi 5 elevi din clasele a XII-a, coordonaţi de profesorii diriginţi, a continuat cu un after-party în Club Deja-Vu.

3204 vizite
Distribuie pe